Jesper JUNIOR – suomalainen lastenvaateliikeketju
Jesper Junior on vuonna 1981 perustettu suomalainen lastenvaatteisiin erikoistunut liikeketju. Myymälöitämme on tällä hetkellä 15 ja ne sijaitsevat pääkaupunkiseudulla, Hyvinkäällä, Lahdessa, Turussa, Tampereella, Lempäälässä, Porissa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Lappeenrannassa sekä Raisiossa.

Keskeinen ajatus Jesper Juniorin toiminnassa on, että lapset ovat lapsia, ja vaatteiden tulee olla lasten maailmaan sopivia. Tärkeintä on, että ne ovat:

- turvallisia käyttää
- mukavia päällä
- helppohoitoisia
- kohtuuhintaisia
- kestäviä

Jesper Juniorin valikoimissa löydät sekä tunnetuimmat kohtuuhintaiset merkkituotteet että edulliset käyttövaatteet leikki-ikäisille lapsille ja vauvoille. Valikoimistamme löydät myös kouluikäisten lasten vaatteet aina kokoon 164 cm saakka. Tuotemerkkejämme ovat mm. Euroopan tunnetuimmat lastenvaatemerkit s.Oliver, Lego, Didriksons sekä kotimaiset tuotemerkit Reima, Mingnelin, Kivat ja Ruskovilla.

Yksi Jesper Juniorin vahvuuksista on oma tuotanto. Omia tuotemerkkejämme ovat lasten ulkoiluvaatteiden kärkimerkeissä paikkansa vakiinnuttanut Jonathan sekä keväällä 2017 lanseerattu leikkisä sisävaatemallistomme Keiki. Keiki on saanut alkunsa Helsingin Kalasatamassa ja sen suunnittelu on suomalaisten suunnittelijoiden käsialaa. Lisäksi omaa tuotantoamme on pienimmille suunnattu Nalle.

JesperJunior Espoo

Avoinna tänään 10-20

Aukioloajat

Ma-Pe 10-20
La 10-19
Su 12-18
Poikkeusaukioloajat
Juhannusaatto Pe 21.6. 9 - 13* Osa liikkeistä avoinna
Juhannuspäivä La 22.6. Suljettu

Yhteystiedot

Puhelin
050 441 0025
Sijainti
1. krs. katutaso

Sijainti kauppakeskuksessa