Prisma on valikoimiltaan Suomen laajin ruoan verkkokauppa, josta voit tilata ostoksesi noudettavaksi noutopisteeltä tai suoraan kotiovelle.

Prisma Sellon noutopisteen löydät parkkihallista P1-kerroksesta pullonpalautuksen vierestä. Valikoimissa on koko Prisma päivittäistavaravalikoima (pl. tupakkatuotteet sekä alkoholituotteet) sekä iso osa käyttötavaroista. Voit tilata ruokien lisäksi esimerkiksi kaikki kodin tuotteet samalla kertaa.

Noutaminen käy erittäin nopeasti. Aja autosi noutopisteen eteen ja ostosreissu vie vain muutaman minuutin. Noutopalvelu on auki seitsemänä päivänä viikossa. Noutopalvelun hinta alkaen 0 €.

S-kaupat on tuttu ruokakauppasi verkossa. Löydät osoitteesta s-kaupat.fi tai S-kaupat-sovelluksesta kaikki tutut kaupat ja yli 20 000 tuotteen edullisen valikoiman. Saat ostoksistasi myös Bonusta.

Ohjeet noutopisteen toiminnasta:

  1. Noutopiste sijaitsee parkkihallissa P1-tasolla, pullonpalautuksen vieressä. Kartan löydät sähköpostilla tulleen tilausvahvistuksen liitteestä.
  2. Kun tilaus on noudettavissa, saat tekstiviestillä lokerokoodin. Syötä saamasi lokerokoodi. Näet myös näytöltä missä lokerossa tilauksesi on, ovessa vilkkuu vihreä valo.
  3. Avaa lokero ja ota tuotteet, Huomaathan, että pakasteet ovat erillisessä lokerossa.

 

Verkkokaupan asiakaspalvelu:

Chat on avoinna ma-pe klo 8–22 sekä la-su klo 10–18. Chattibottimme palvelee sinua koska tahansa, vaikka keskellä yötä.

Puhelin: 09 4245 8661 

Puhelinpalvelu on avoinna ma-pe klo 8–22 sekä la-su klo 10–18.

Lähetä viesti.

Tervetuloa ostoksille!

S-kaupat ruoan verkkokaupan noutopiste, Prisma Sello Espoo

Avoinna tänään 06-00

Aukioloajat

Ma-Su 06-00

Yhteystiedot

Puhelin
09 4245 8661 
Sijainti
P1 - Pysäköintitaso

Sijainti kauppakeskuksessa