Pakettiautomaatti

Pakettiautomaatit: SmartPost, Pakettipiste ja Budbee

Nouda tai lähetä paketit kätevästi automaateilla

Sellossa on kaksi SmartPost -pakettiautomaattia sekä PostNordin pakettipiste.

SmarPost pakettiautomaatit

SmartPostin kautta lähetät ja vastaanotat paketteja, kirjeitä ja kortteja kätevästi! Smartpost-automaatit ovat osa Postin automaattiverkostoa.

Toinen automaattimme sijaitsee Sellon 2. kerroksessa, Prisman kassojen edustalla ja toinen Asematunnelin sisäänkäynnin vieressä, Alepan yhteydessä.

2. kerroksen automaatti on käytössä kauppakeskuksen aukiolojen mukaan. Alepan  yhteydessä oleva automaatti on avoinna kuten liikekin. Tarkista Alepan aukioloajat.

Pakettipiste-automaatti

Pakettipiste-automaatti on pakettiautomaatti, joka tuo arkeesi nopeutta, joustavuutta ja helppoutta niin pakettien vastaanottamiseen kuin lähettämiseen. Pakettipiste on monipuolinen, sillä automaateistamme voit noutaa Matkahuollon, PostNordin sekä DHL Expressin paketit Pakettipisteen pakettien lisäksi.

Pakettipisteen pakettiautomaatin löydät P1 – Pysäköintitasolta, Suutarinaulasta.
Pakettipisteelle on pääsy kauppakeskuksen käytävien aukiolojen mukaan. Tarkista käytävien aukioloajat.

Tutustu Pakettipisteeseen.

 

Budbee-automaatti

Helppo ja joustava toimitus, jossa pakettisi toimitetaan valitsemaasi Budbee Box –pakettiautomaattiin. Avaa lokero PIN-koodilla silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Käytämme valtaosassa kuljetuksia ainoastaan fossiilitonta ja uusiutuvaa energiaa paketin noudosta aina viimeiseen mailiin saakka. Budbee Box -Paketti automaatit löytyy kauppakeskus Sellon P1 -pysäköintitasolta, Suutarinaulasta. 

Tutustu Budbeehen.