pakettiautomaatti24

Pakettiautomaatit: SmartPost, Pakettipiste ja Budbee

Nouda tai lähetä paketit kätevästi automaateilla

Sellossa on kaksi SmartPost -pakettiautomaattia, Budbee Box sekä PostNordin pakettipiste.

SmartPost pakettiautomaatit

SmartPostin kautta lähetät ja vastaanotat paketteja, kirjeitä ja kortteja kätevästi! Smartpost-automaatit ovat osa Postin automaattiverkostoa.

Toinen automaattimme sijaitsee Sellon marketaulan P1-tasolla, pullonpalautuspisteen lähettyvillä ja toinen Asematunnelin sisäänkäynnin vieressä, Alepan yhteydessä.

Marketaulan P1-tasolta löytyvä automaatti on avoinna 6-24. Alepan yhteydessä oleva automaatti on avoinna Alepan aukioloaikojen mukaan. Tarkista Alepan aukioloajat

Pakettipiste-automaatti

Pakettipiste-automaatti on pakettiautomaatti, joka tuo arkeesi nopeutta, joustavuutta ja helppoutta niin pakettien vastaanottamiseen kuin lähettämiseen. Pakettipiste on monipuolinen, sillä automaateistamme voit noutaa Matkahuollon, PostNordin sekä DHL Expressin paketit Pakettipisteen pakettien lisäksi.

Pakettipisteen pakettiautomaatin löydät P1 – Pysäköintitasolta, Suutarinaulasta.
Pakettipisteelle on pääsy kauppakeskuksen käytävien aukiolojen mukaan. Tarkista käytävien aukioloajat.

Tutustu Pakettipisteeseen.

 

Budbee-automaatti

Helppo ja joustava toimitus, jossa pakettisi toimitetaan valitsemaasi Budbee Box –pakettiautomaattiin. Avaa lokero PIN-koodilla silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Käytämme valtaosassa kuljetuksia ainoastaan fossiilitonta ja uusiutuvaa energiaa paketin noudosta aina viimeiseen mailiin saakka. Budbee Box -Paketti automaatit löytyy kauppakeskus Sellon P1 -pysäköintitasolta, Suutarinaulasta. 

Tutustu Budbeehen.