Sellossa on kolmen tunnin maksuton pysäköinti

Pe 2.9.2022 - 11:04
pysäköinti europark

Mutkatonta pysäköintiä Sellossa

Haluamme parantaa pysäköintikokemustasi, jotta asiointisi Sellon pysäköintialueella on jatkossa entistä mutkattomampaa! Kaikki Sellon asiakkaat voivat pysäköidä kolme tuntia vuorokaudessa veloituksetta, eikä sitä varten tarvitse rekisteröidä tai ladata erillisiä järjestelmiä. Tunnistejärjestelmä tunnistaa ajoneuvosi rekisterinumeron sisään ja ulos ajettaessa. Kun asioit Sellossa alle kolme tuntia, voit ajaa ulos ilman erillisiä toimenpiteitä. 

Mikäli haluat pysäköidä Sellossa yli kolme tuntia vuorokaudessa, löydät jokaiselta kauppakeskuksen sisäänkäynniltä maksuautomaatin, jolla voit maksaa pysäköintisi kolmen tunnin maksuttoman pysäköinnin jälkeen. Pysäköinti maksaa 1 €/alkava 30 minuuttia. Voit myös maksaa pysäköinnin EasyPark (aluekoodi 750) ja ParkMan sovelluksilla. Pysäköinnin maksaminen onnistuu helposti myös Autopay-sivustolla 48 tunnin kuluessa pysäköinnistä. Jos pysäköintiä ei maksa millään edellä mainituista tavoista, tulee auton haltialle pysäköinnistä lasku, johon on lisätty viiden euron laskutuslisä.

Finnkinon asiakkaat saavat kaksi tuntia ylimääräistä pysäköintiaikaa - eli yhteensä viisi tuntia maksutonta pysäköintiaikaa! Olethan yhteydessä Finnkinon henkilökuntaan näytöksen päättyessä ja saat tarkemmat ohjeet maksuttoman kahden tunnin lisäpysäköintiajan lunastamiseen. 

Pysäköintipalveluita sekä ulko- ja sisäopastuksia on uusittu kevään ja kesän aikana, jonka myötä löydät jatkossa vapaan pysäköintipaikan nopeammin ja helpommin. Opasteet osoittavat selkeämmin vapaiden paikkojen määrän ja sijainnin: näet jokaisen pysäköintipaikkarivin päähän asennetusta näytöstä, paljonko paikkoja kyseisellä rivillä on vapaana sekä tunnistat vapaat pysäköintipaikat vihreästä väritunnisteesta. Löydät myös Find My Car -opasteautomaatin pysäköintihallin K-riviltä, mistä voit tarkistaa minne pysäköit autosi.

Europark-pysäköinnintunnistuksen tietosuojaselosteen voit lukea täältä

Uudistukset eivät koske Espoon kaupungin liityntäpysäköintiä

 

Tervetuloa!