Sellossa on kolmen tunnin maksuton pysäköinti

Pe 2.9.2022 - 11:04
pysäköinti europark

Mutkatonta pysäköintiä Sellossa

Haluamme parantaa pysäköintikokemustasi, jotta asiointisi Sellon pysäköintialueella on jatkossa entistä mutkattomampaa! Sellossa on kolmen tunnin veloitukseton pysäköinti vuorokaudessa per ajoneuvo, eikä sitä varten tarvitse rekisteröidä tai ladata erillisiä järjestelmiä. Tunnistejärjestelmä tunnistaa ajoneuvosi rekisterinumeron sisään ja ulos ajettaessa. Kun asioit Sellossa alle kolme tuntia, voit ajaa ulos ilman erillisiä toimenpiteitä.

Mikäli haluat pysäköidä Sellossa yli kolme tuntia vuorokaudessa, löydät jokaiselta kauppakeskuksen sisäänkäynniltä maksuautomaatin, jolla voit maksaa pysäköintisi kolmen tunnin maksuttoman pysäköinnin jälkeen. Pysäköinti maksaa 1 €/alkava 30 minuuttia. Voit myös maksaa pysäköinnin EasyPark (aluekoodi 750) ja ParkMan sovelluksilla. Huomaathan, että pysäköinti tulee käynnistää sovelluksessa manuaalisesti jokaisen pysäköinnin yhteydessä. Pysäköinnin maksaminen onnistuu helposti myös Autopay-sivustolla 48 tunnin kuluessa pysäköinnistä. Jos pysäköintiä ei maksa millään edellä mainituista tavoista, tulee auton haltialle pysäköinnistä lasku, johon on lisätty viiden euron laskutuslisä.

Finnkinon ja Elixian asiakkaille kaksi tuntia ylimääräistä pysäköintiaikaa

Finnkinon ja Elixian asiakkaat saavat kaksi tuntia lisää maksutonta pysäköintiaikaa. Heidän asiakkaat voivat siis pysäköidä Sellossa viisi tuntia veloituksetta! Kysy lisää maksuttomista lisätunneista Elixian ja Finnkinon henkilökunnalta. Lunastaaksesi maksuttomat lisätunnit sinulla tulee olla tiedossa autosi rekisteritunnus.

Huomioithan, että pysäköintirajoitukset ovat ajoneuvokohtaisia.

Vapaan pysäköintipaikan löytäminen on nopeaa ja vaivatonta. Opasteet osoittavat selkeämmin vapaiden paikkojen määrän ja sijainnin: näet jokaisen pysäköintipaikkarivin päähän asennetusta näytöstä, paljonko paikkoja kyseisellä rivillä on vapaana sekä tunnistat vapaat pysäköintipaikat vihreästä väritunnisteesta. Löydät myös Find My Car -opasteautomaatin pysäköintihallin K-riviltä, mistä voit tarkistaa minne pysäköit autosi.

Europark-pysäköinnintunnistuksen tietosuojaselosteen voit lukea täältä

Uudistukset eivät koske Espoon kaupungin liityntäpysäköintiä

 

Tervetuloa!