hyväolo

Hyvä olo Sellosta

Uusi vuosi on hyvä startata käyntiin hyvään oloon keskittyen - reippaile Selloon ostoksille ja viihtymään!

Su-Su 15.1.-29.1.2023

Katso alta sellolaisten vinkkejä hyvään oloon:

1. Salikortti

Superhyvä fiiliksen ja kunnon nostattaja on hikitreeni! Sellon 3. kerroksesta löydät kuntosali Elixian missä pääset huhkimaan salille ja tempautumaan mukaan ryhmäliikuntojen loputtomaan tuntitarjontaan. Tervetuloa rentouttamaan mieli ja keho. Lue lisää täältä.

2. Kampaamokäynti

Arjen hemmottelu hetkiin kuuluu ehdottomasti kampaaja! Nauti ihanasta hiustenpesusta ja päähieronnasta. Kaupan päälle saat upean uuden kampauksen. Sellon ihanista kampaamoista saat vinkkejä hiusten hoitoon ja vaikka kokonaan uuden lookin! Tutustu Sellon upeisiin kampaamoihin täällä.

3. Optikkokäynti

Milloin viimeksi tarkistit näkösi? Turha tihrustaminen vie valtavasti energiaa ja oikealla vahvuudella varustetut silmälasit lisäävät hyvinvointia huomattavasti heti kun uudet linssit asettuvat silmien eteen. Bonuksena uusissa silmälaseissa on tietenkin upea lisä jokaiseen asukokonaisuuteen. Suuntaa siis Sellon optikkoliikkeisiin hellimään silmiä ja nostamaan tyylisi uudelle tasolle!

4. Herkullinen ja terveellinen ruoka

Maistuisiko lounaaksi terveellinen salaatti vai kenties välipalaksi raikas smoothie? Sellon lukuisista ravintoloista löydät terveellistä ruokaa moneen makuun viikon jokaiselle päivälle! Nappaa arjen kiireiden keskellä mukaan inkiväärishotti tai lämmittävä tee ja pidä flunssa loitolla. Tutustu Sellon ravintoloihin täällä.

5. Ystävien ja sukulaisten tapaaminen

Mikään ei piristä niin kuin ystävien ja perheen tapaaminen. Tule ihastelemaan taidetta Galleria Aarniin, lähde kaverin kanssa keikalle Sellosaliin, vie perheen pienet leikkimään Sellonpuistoon tai vietä puolison kanssa staycation Sellon GLO Hotellissa. Hyvä olo löytyy ennen kaikkea itselle tai läheiselle mielekkäästä tekemisestä. Tervetuloa Selloon hakemaan hyvää oloa arkeen!

Tarjoukset

Lifestyle sopimus -20%

Lifestyle sopimus -20% ja ensimmäinen kuukausi veloituksetta

Voimassa 31.5.2023 asti