Joulunaika saa innostumaan hyväntekeväisyydestä

To 1.12.2022 - 14:19
joulu

Lähimmäisen auttaminen on monelle juuri jouluna lähellä sydäntä. Moni antaa apuaan esimerkiksi lahjoituksen muodossa. Sellon kauppakeskuksessa voit osallistua hyväntekeväisyyskampanjoihin tuomalla joululahjan vähävaraisille lapsille tai lähettämällä kukkia ikäihmiselle. Myös Kauppakeskus Sello toteuttaa joulun alla erityisiä hyvänmielen joulutoimia.

Haluatko sinä auttaa, mutta et tiedä miten? 
Sellon kauppakeskus järjestää Espoon Nuorkauppakamarin kanssa yhteistyössä Joulupuu-keräyksen, jonka avulla kerätään lahjoja lastensuojelun ja erityisen tuen piirissä oleville lapsille, joilla voi olla rajallinen mahdollisuus saada joululahjoja. Keräykseen ehdit osallistua vielä 4.12. saakka, ja Sellonaukiolla löytyvän joulupuun alle voi tuoda paketin kuka tahansa! Jokainen lahjoitettu lahja tuo joulumielen jollekin lapselle! Keräys toteutetaan non profit -periaatteella eli toiminnalla ei tuoteta voittoa. 
Ole joulupukkina seniorille -kampanja on puolestaan käynnissä aina 18.12.2022 asti kauppakeskuksen Kukkakaaressa ja Kaivokukassa. Kotona Asuen Seniorihoivan Ole joulupukkina seniorille -hyväntekeväisyyskampanja on tuonut jo vuodesta 2010 jouluiloa kymmenille tuhansille senioreille.


Kampanjan tarkoituksena on ilahduttaa ikäihmisiä joulukukilla. Siihen voit osallistua seuraavasti:
•    Mene kauppakeskuksessa Kukkakaareen tai Kaivokukkaan, valitse joulupuusta kortti ja kirjoita siihen joulutervehdys. Henkilökohtainen viesti tuo saajalle tärkeän tunteen siitä, että joku ajattelee juuri häntä. Kukan lahjoittajat ja vastaanottajat pysyvät toisilleen tuntemattomina.
•    Valitse kukka, jonka haluat lahjoittaa.
•    Maksa valitsemasi joulukukka ja jätä kortti Kukkakaaren tai Kaivokukan henkilökunnalle.


Sellonaukio antaa näkyvyyttä
Sello tekee yhteistyötä eri yhdistysten ja harrasteseurojen kanssa ja Sellonaukion keskeisestä sijaintia ovat hyödyntäneet omissa joulutempauksissaan ja -kampanjoissaan niin nuorisojärjestö 4H, Suomen Unicef, Jalkautuva nuorisotyö kuin erilaiset nuorten harrastusyhdistykset.