Sellolle on myönnetty EB LEED PLATINUM -tason ympäristöluokitus

Pe 20.10.2023 - 13:00
LEED

Sello on saavuttanut jo kolmatta kertaa peräkkäin LEED EB PLATINUM -tason ympäristöluokituksen.

Kauppakeskus Sellolla on platinatason EB LEED ympäristösertifikaatti ekologisesti kestävästä toiminnasta vuosilta 2023, 2020 ja 2015 sekä vuodelta 2011 kultatason EB LEED ympäristösertifikaatti. Sello on Euroopan ensimmäinen kauppakeskus, jolla on toiminnan aikainen LEED platinatason luokitus. Platina on kaikkein korkein LEEDin taso.

Sellossa on jo vuosien ajan tehty mittavia ja tehokkaita toimenpiteitä energiatehokkuuden suhteen, jotka LEED-luokituksen korkea taso todentaa. Yhteistyössä Siemensin kanssa toteutettu älykäs kiinteistöjärjestelmä näyttää suuntaa sille, millä tavoin kauppakeskus kiinteistönä voi osallistua ilmastotalkoisiin. Lue lisää Sellon kestävästä kehityksestä.

Ympäristövastuullinen toiminta on mahdollistettu myös asiakkaillemme. Sellossa on laajat kierrätysmahdollisuudet ja kauppakeskuksen ekopiste onkin yksi Espoon suurimmista kotitalousmuovin keräyspisteistä. Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen kierrätyspisteillä P1-tasolla voi kierrättää kodin pientavaraa sekä kodin tekstiilejä, vaatteita, kenkiä ja asusteita. Sähköautojen lataus onnistuu helposti muun asioinnin yhteydessä, sillä Sellosta löytyy 47 sähköautojen latauspistettä sekä GreenMobilityn 100 % sähköisiä yhteiskäyttöautoja.