Sellon uusi kanta-asiakasohjelma Sello Klubi on lanseerattu

To 21.9.2023 - 10:39
Sello Klubi

Liity nyt Sello Klubiin ja nauti upeista eduista ja palkinnoista!

Sello Klubi -sovellus on Sellon uusi kanta-asiakasohjelma. Klubilaisena pääset keräämään pisteitä tekemällä ostoksia Sellon liikkeissä ja lunastamaan etuja ja palkintoja - miltä kuulostaisi hotelliyö GLO Hotel Sellossa, Sellon lahjakortti tai ilmainen jäätelö Pingviini Jäätelökahvilasta? Sello Klubi -sovelluksesta löydät myös tietoa kauppakeskuksen tapahtumista ja kampanjoista sekä muista ajankohtaisista asioista. Lataa Sello Klubi -sovellus Google Play Kaupasta tai App Storesta.

Tarjoamme 3000 ensimmäiselle Sello Klubiin rekisteröityneelle ja Pisteet ja palkinnot -ohjelmaan liittyneille liittymislahjaksi suodatinkahvin veloituksetta Espoon kahvipaahtimosta

Lisäksi kaikkien Sello Klubiin 20.9.-8.10.2023 välisenä aikana rekisteröityneiden kesken arvomme 150 € arvoisen Sellon lahjakortin. 

Pisteet & Palkinnot -ohjelma

Kerää pisteitä ostoksistasi Sellossa! Rekisteröitymällä Sello Klubiin ja liittymällä Pisteet ja Palkinnot -ohjelmaan, pääset keräämään pisteitä ja lunastamaan pisteitä vastaan rahanarvoisia palkintoja. Keräät pisteitä muun muassa tekemällä ostoksia Sellon liikkeissä skannaamalla liikkeistä löytyvä QR-koodi, hyödyntämällä kuponkitarjouksia ja lukemalla Sellon uutiskirjeitä. Kun olet kerännyt riittävästi pisteitä, voit lunastaa palkintokaupasta palkintoja. Nyt siis kannattaa olla Sellon kanta-asiakas!

Sellon liikkeet tarjoavat mahtavia palkintoja Sellon kanta-asiakkaille. Herkuttele 150 pisteellä Lidlin suklaalevyllä, lunasta Robert's Coffeesta 200 pisteellä cappuccino, hemmottele itseäsi 500 pisteellä Timanttisten Laav-Collection puunappikorvakoruilla tai vietä staycation 3500 pistettä vastaan GLO Hotel Sellossa. Nämä ja lukuisia muita palkintoja löydät Sello Klubi -sovelluksesta. 

Kuponkitarjoukset

Rekisteröitymällä Sello Klubiin saat sovelluksen kuponkiedut käyttöösi. Jokaisesta käytetystä kupongista ansaitset pisteitä tilillesi - hyppää etujen maailmaan Sello Klubiin!  

 

Sovellus sisältää kanta-asiakasohjelman ja liikkeiden kuponkitarjousten lisäksi QR-koodiskannerin, Sellon aukioloajat, liikelistauksen, klubikortin ja linkin Sellon verkkosivuille. 

Tervetuloa klubilaiseksi!