Selloon avautuu uusia liikkeitä

Pe 20.10.2023 - 10:31
uusi

Syysloman viikonloppu tuo mukanaan uusia avauksia eripuolille Selloa!

Ratikkakäytävälle avautuu Espoon ensimmäinen Kanniston Leipomo perjantaina 20.10. Kanniston Leipomo jakaa asiakkaille herkullisia omenapiirakka maistiaisia ympäri kauppakeskusta pe 20.- la 21.10. Kanniston Leipomolta löydät mehevät pullat ja upeat artesaanileivät, joista voit nauttia paikan päällä tai viedä kotiin nautittavaksi koko perheelle!

Sellon Musti ja Mirri muuttaa Viaporintorilta Sellon 3. kerrokseen lauantaina 21.10. Clas Ohlsonin ja Partioaitan väliin. Uudesta upeasta myymälästä löydät kuiva- ja märkäruoat vaativaankin maksuun ja tarvikkeet kaikkeen harrastamiseen. Muistathan hankkia myös heijastimet, valopannat ja kuravaatteet pimeneviin syysiltoihin!

Elias Döner Kebab avautuu Sellon 1. kerrokseen Ratsutorin pääovien viereen lauantaina 21.10. klo 11. Avajaistarjouksena heillä on kaikki annokset tarjouksessa hintaan 2,99 € klo 18 asti. Döner-vartaissa pyörii Kana Döner, Kebab Döner ja kasvisvaihtoehtona ravintolasta löytyy falafelit. Näiden kanssa Elias Döner Kebab tarjoilee salaatteja kauden parhaista kasviksista ja yrteistä. Tervetuloa herkuttelemaan!