Uusia liikkeitä Sellossa!

Pe 27.8.2021 - 10:39
sello

Selloon avautuu poikkeusoloista huolimatta lukuisia uusia liikkeitä - tuoreimpana viikonlopun aikana ovensa avaavat jalkineita koko perheelle tarjoava Skechers sekä koru- ja kelloliike Timanttiset!

Skechers avautuu Sellon 1. kerrokseen perjantaina 27.8. klo 10.00! Skechers tarjoaa jalkineet koko perheelle – kaikille, jotka haluavat tyylikkäät ja mukavat kengät jokapäiväiseen käyttöön. Skechersin tarina alkoi rantamökistä Kaliforniassa vuonna 1992, missä Skechers sai alkunsa ja muodostui pian grunge-ajan ikoniksi. Seuraavina 25 vuotena mallisto on kasvanut yli tuhatlukuiseksi ja kattaa laajan valikoiman kenkiä miehille, naisille ja lapsille ympäri maailman. Skechers on kehittynyt palkituksi lifestylemerkiksi, joka on tunnettu tyylikkäistä ja mukavista jalkineistaan, joita käyttävät miljoonat ihmiset.

Tule piipahtamaan Skechers -myymälään, missä henkilökunta on enemmän kuin valmis auttamaan ja tarjoamaan tavallisuudesta poikkeavan kenkäkokemuksen!

Skechers

Timanttiset Sello uudistuu täysin kauppakeskuksen 1. kerroksessa tutulla paikalla! Timanttiset avaa jälleen ovensa lauantaina 28.8.

Tervetuloa tutustumaan kotimaisen Timanttiset-ketjun tuotteisiin ja asiantuntevaan palveluun. Timanttiset Sello yllättää sinut koru- ja kelloliikkeenä trendikkäällä twistillä. Myymälästä löydät mielenkiintoisia uutuuksia, klassikoita myöskään unohtamatta. Asiantuntevat myyjät auttavat mielellään lahjavalinnoissa. Uudesta myymälästä löydät nyt pääkaupunkiseudun laajimman Kohinoor-timanttikoruvalikoiman sormuksia, korvakoruja ja riipuksia. 

Timanttisilta saat myös korjaustyöt, paristonvaihdot, sekä yksilöidyt kaiverrustyöt nopealla aikataululla. Timanttiset Sellosta löydät myös kaikki tunnetut kotimaiset merkit, mm. Kalevala koru, Sandberg, Lumoava ja Kohinoor. Älykelloja; Garmin ja Polar sekä uutuuksia, kuten Pandora ja Laav-collection puukorut. Tervetuloa ostoksille!

timanttiset

Tervetuloa tutustumaan uusiin myymälöihin!