Tervetuloa Søstrene Grenen ihastuttavaan maailmaan

Mitä voitkaan odottaa käynniltäsi Søstrene Grenen ihmeellisessä maailmassa?

Rehellistä vastuullisuutta

Vastuullisella toiminnalla — lähtien uuden tuotteen ideasta siihen, kunnes valmis tuote esitellään asiakkaillemme — Søstrene Grene pyrkii vaikuttamaan myönteisellä tavalla ihmisiin, luontoon ja ympäristöön. Tuotantoprosessia kehitetään jatkuvasti — ja tavoitteet ovat korkealla.

Hyvän olon tyyssija

Riippumatta siitä käytkö myymälässämme vai ostatko tuotteitamme verkossa, haluamme luoda ympäristön, jossa arjen tahti hidastuu hetkeksi. Myymälämme on suunniteltu kutkuttamaan mieliämme klassisella musiikilla ja luovilla esillepanoratkaisuilla. Käytävät ovat tupaten täynnä hyggeä, sekä pieniä yllätyksiä siellä täällä. Jokainen käynti on täynnä iloa ja hyvää oloa.
Kauneus onnellisuuden lähteenä

Me Søstrene Grenellä keskitymme niihin pieniin asioihin, jotka luovat iloa ja kauneutta elämään. Myymälöistämme löydät aina laajan valikoiman tuotteita — jotka olemme suunnitelleet aivan itse Pohjoismaisista juuristamme ammentaen. Mielestämme kauneus piilee yksityiskohdissa, ja siksi kiinnitämmekin erityistä huomiota väri- ja materiaalivalintoihin. Uskomme, että esteettiset ja kauniit asiat tuovat iloa jokapäiväiseen elämään.

Suurenmoisia löytöjä

Mahtavan löydön tunnistaa hyvästä hinta-kauneussuhteesta. Tuotteemme eivät koskaan maksa enempää kuin niiden täytyy. Pidämme hinnat maltillisina kohdistetulla ja vastuullisella hankintastrategialla sekä minimoimalla turhia välikäsiä.
Inspiraatiota olla luova

Joka viikko siskokset, Anna ja Clara, jakavat inspiroivia tee-se-itse ideoitaan innostaakseen luovaan tekemiseen, sillä luovuus tekee elämästä ihanaa.

Jatkuvasti päivittyvät myymälät

Kaikenlaista uutta ja ihanaa saapuu Søstrene Grenen hyllyihin joka viikko. Jatkuvasti muuttuva tuotevalikoimamme ja esillepanot takaavat, että jokainen käynti meillä tuntuu innostavalta ja inspiroivalta. Haluamme vastata kaikkiin tarpeisiin vuodenajasta riippumatta — sisustuksesta ruoanlaittoon ja maalaustarvikkeisiin.

Mutta muistakaa ostaa vain sitä,
mitä tarvitsette!

Søstrene Grene Espoo

Avoinna tänään 10-20

Aukioloajat

Ma-Pe 10-20
La 10-19
Su 12-18
Poikkeusaukioloajat
Vappuaatto Ti 30.4. 10-18
Vappupäivä Ke 1.5. Suljettu
Helatorstai To 9.5. 10-20
Helluntai Su 19.5. 12-18

Yhteystiedot

Puhelin
+35850 540 0998
Sijainti
1. krs. katutaso

Sijainti kauppakeskuksessa