BowlCircus Sellon keilaviihdekeskus palvelee vuoden jokaisena päivänä. Sellon BowlCircus-keilaviihdekeskuksessa on 16 keilarataa (10 ja 6 rataa vastakkain), 5 biljardipöytää, edustava ja tyylikäs saunaosasto sekä yksityiskäyttöön soveltuvat tilat. Anniskeluoikeuksilla varustetusta ravintolastamme voitte tilata ruokaa ja snackseja päivittäin, lisäksi valikoimastamme löytyy korkealaatuisia ja maukkaita erikokoisille ryhmille sopivia menuvaihtoehtoja.

Kokous- ja muihin yksityisiin tilaisuuksiin löytyy kaksi uudistettua ja tyylikästä AV-välinein ja nettiyhteyksin varustettua kokoustilaa, joista pienempi 10 hengen tila sijaitsee saunaosaston yhteydessä ja toinen 24 hengen tila keilaviihdekeskuksen parvella. Täysin uudistetussa avoimessa tilassa parvella voitte järjestää tilaisuuden jopa 50 henkilölle. 

BowlCircus Sellon keilaviihdekeskuksen edustavalla saunaosastolla viihtyy isompikin porukka. Saunaosastolta löydätte kaikki tarvittavat saunomistarpeet pyyhkeistä kosmetiikkatuotteisiin. Tilaan on mahdollista tilata juomia ja ruokaa asiakaspäätteeltä. Erikoisuutena voitte seurata keilaradan tapahtumia löylyhuoneesta.

BowlCircus Espoo

Avoinna tänään 12-22

Aukioloajat

Ma-To 12-22
Pe-La 12-00
Su 12-21

Hohtokeilailua lauantaisin ja sunnuntaisin klo 12 alkaen. 

 

 

Yhteystiedot

Puhelin
010 841 8851
Sijainti
Vapaa-ajankeskus, 1. krs.

Sijainti kauppakeskuksessa