BowlCircus Sello on avoinna joka päivä. Sellon BowlCircus-keilaviihdekeskuksessa on 16 keilarataa (10 ja 6 rataa vastakkain), 5 biljardipöytää, edustava ja tyylikäs saunaosasto sekä yksityiskäyttöön soveltuvat tilat. Anniskeluoikeuksilla varustetusta ravintolastamme voitte tilata ruokaa ja snackseja päivittäin, lisäksi valikoimastamme löytyy korkealaatuisia ja maukkaita erikokoisille ryhmille sopivia menuvaihtoehtoja.

Kokous- ja muihin yksityisiin tilaisuuksiin, voitte käyttää tyylikästä datayhteyksin varustettua edustustilaa, joka sijaitsee keilaviihdekeskuksen parvella. Kabinettiin mahtuu 24 henkeä ja täysin uudistetussa tilassa parvella voitte järjestää tilaisuuden jopa 50 henkilölle. Lisäksi saunaosastoltamme löytyy vasta remontoitu pieni kokoustila 10 hengelle.

Sellon keilaviihdekeskuksen edustavalla saunaosastolla viihtyy isompikin porukka. Saunaosastolta löydätte kaikki tarvittavat saunomistarpeet pyyhkeistä kosmetiikkatuotteisiin. Tilaan on mahdollista tilata juomia ja ruokaa asiakaspäätteeltä. Erikoisuutena voitte seurata keilaradan tapahtumia löylyhuoneesta.

BowlCircus Espoo

Avoinna tänään 10-22

Aukioloajat

Ma-Pe 10-22
La 12-23:55
Su 12-21

Yhteystiedot

Puhelin
010 841 8851
Sijainti
Vapaa-ajankeskus, 1. krs.