Parasta arkea ja iloista viikonloppua arvostavien vakkarimesta!

Chico´sin amerikkalais-meksikolainen fuusiokeittiö tuo Californian comfort foodin suomalaisten sydämiin. Haluamme tarjota herkullisia ja terveellisiä vaihtoehtoja, jotka näyttävät houkuttelevan kauniilta lautasella. Voit valita ja luoda juuri sinulle sopivan tavan ruokailla – ruokien yhdistelemiseen ei ole rajoja!

Kasvisruoka on saanut Chico´sissa ihan uuden merkityksen. Tuttujen burgerien rinnalle on tuotu uudet kasvisburgerit eli vurgerit, jotka nyt vaan hurmaavat paatuneimmankin lihansyöjän. Ja toisaalta, kun kunnon burgerille on tilaus, se on edelleen Chico´s.

Piipahda nauttimaan nopeat vurgerit shoppailureissun yhteydessä tai tule istumaan iltaa maistellen erilaisia street food ja texmex-annoksia oluen tai mocktailien kera. Meillä tärkeintä on, että ruokamme ympärillä vietetään lämpimiä ja mutkattomia yhdessäolon hetkiä!

Chico's tarjoaa herkullisen, nopean ja monipuolisen lounaan joka arkipäivä klo 10.30 - 14.00. Viikottain vaihtuvalta lounaslistaltamme voit valita mieleisesi vaihtoehdon. Lounaan saa myös mukaan. Katso lounaslista: chicos.fi/lunch

Lounas

Keskiviikko 30.9.
Torstai 1.10.
Perjantai 2.10.
Maanantai 5.10.
Tiistai 6.10.

Chico´s Espoo

Avoinna tänään 10:30-21

Aukioloajat

Ma-Pe 10:30-21
La 11-20
Su 11-18

Yhteystiedot

Puhelin
010 766 4490
Sijainti
2. krs. toritaso