Syysloma Sellossa

To 12.10.2023 - 10:32
syys

Oliko jo koko syysloma pyhitetty sienestykselle, mutta rankkasateet iski? Ei hätää! Meiltä löytyy tekemistä vaikka koko viikoksi. Kokosimme alle viisi tärppiä syysloman viettoon Sellossa. Tervetuloa viihtymään!

1. Taaperotiistai ti 17.10. klo 10-14

Sellonaukio muuttuu jännittäväksi leikkipaikaksi kaikille taaperoille. Sellonaukiolta löytyy hauska pomppulinna, inspiroiva värityspiste, junarata-leikkialue ja kaikkien suosikki pehmopalikka-alue! Jamkids pitää Sellonaukiolla muskaria ja Lastenkeskuksen suloisten Molli-kirjojen äärelle voi rauhoittua kuuntelemaan satuja. Taaperotiistaissa pääsee myös maistelemaan Ella's kitchenin välipalasmoothieita ja ihastelemaan Tarramonsterin nimitarroja. Tervetuloa viettämään hauskaa taaperotiistaita Selloon!

2. Sadesäällä leffaan Finnkinoon

Komediaa, draamaa vai kauhua? Finnkinosta löytyy leffoja niin monenlaista, että valinnan vaikeushan siinä iskee. Kunnon leffa vaatii tietenkin kunnon eväät. Finnkinon herkkukaupasta löydät niin popparit kuin karkit lokoisan leffahetken viettoon koko perheelle. Muistathan myös, että tarjoamme kaksi tuntia lisää maksutonta pysäköintiaikaa leffateatterin asiakkaille. Kysy lisää henkilökunnalta.

3. Pikaratikan avajaiset Ratikkakäytävällä la 21.10. klo 10-14

Pitkään odotettu pikaratikka aloittaa liikennöinnin lauantaina 21.10. Sello on tietenkin mukana juhlimassa ratikan saapumista Espooseen! Sellon Jellona tervehtii lapsia ja jakaa matkakorttikoteloita Ratikkakäytävällä klo 10-14. Saksofonisti ja kitaristi esiintyvät Ratikkakäytävällä klo 10 ja klo 11. Tervetuloa ratikalla Selloon viettämään hauskaa päivää!

4. Galleria Aarni ja Espoon Taidelainaamo

Galleria Aarnin näyttelyt vievät mennessään. Galleria Aarnin näyttelytarjonta on monipuolista, aina performanssitaiteesta öljyvärimaalauksiin. Espoon Taidelainaamon teosvalikoimasta löydät lainaamossa olevat teokset, mutta myös laajan valikoiman työhuoneilla olevia teoksia. Tervetuloa kolmanteen kerrokseen nauttimaan!

5. Keilausta ja bilistä BowlCircuksessa

Milloin viimeksi kävit keilaamassa? Entä pelaamassa biljardia? BowlCircuksessa voit kokeilla molempia! Keilaamaan mahtuu isommallakin porukalla ja biljardi onnistuu vaikka kahdestaan. BowlCircusesta saat vuokrattua niin kengät kuin pallotkin ja tarjoilutkin ovat erinomaiset.