paristo

Sello on palkittu vuoden 2022 paristojen kauppakeräyspisteenä!

Sellossa kerättiin viime vuonna eniten paristoja ja pienakkuja kuin missään muissa kauppojen keräyspisteillä - yhteensä 7 529 kiloa. Koko Suomessa kerättiin huimat yli 1,8 miljoonaa kiloa paristoja ja akkuja. Kiitoksena aktiivisesta kiertotalouden edistämisestä Paristokierrätyksen toimitusjohtaja Liisa-Marie Stenbäck kävi palkitsemassa Sellon Vuoden 2022 kauppakeräyspiste -diplomilla ja kukilla.

Historian ensimmäinen paristojen ja akkujen kauppakeräyspiste -diplomi myönnettiin Sellolle. Sellosta löytyy kodin pientekniikan kierrätyspiste, jossa asiakkaat kierrättivät huimat 44 tynnyrillistä paristoja ja pienakkuja.

"Jokainen kerran maaperästä kaivettu akkumetalli tarvitaan uudelleen käyttöön - ympäristön mutta myös metallien riittävyyden takia. Kierrätykseen paristot ja akut eivät kuitenkaan päädy ilman helposti saavutettavia keräyspisteitä. Sello on osoittanut yli 7000 kilon keräystuloksellaan, että se on saavuttanut kuluttajat ja täten myös ollut mukana kannustamassa ihmisiä kierrättämään aktiivisesti", toteaa Stenbäck. 

Suurin kiitos tästä kunniasta kuuluu Sellon asiakkaille, ketkä ovat tuoneet paristoja ja pienakkuja aktiivisesti kierrätykseen. Olemme erittäin iloisia, että voimme auttaa asiakkaita kierrättämään aktiivisesti ja vaivattomasti.