pys

Sellon joustava ja sujuva pysäköinti saa kiitosta

Kauppakeskus Selloon on monta tapaa tulla ja moni saapuu asioimaan myös autolla. Sellon pysäköinnissä on ollut käytössä Europark nyt vuoden verran, ja siihen ovat olleet tyytyväisiä niin asiakkaat kuin liikkeetkin.

Sello sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien äärellä Kehä 1:n kupeessa. Bussit, lähijunat ja lähitulevaisuudessa myös pikaratikka pysähtyvät aivan vieressä. Selloon tullaan paljon myös autolla, ja autolla liikkuvalle asiakaskunnalle pysäköinnin helppous on tärkeä vetovoimatekijä. Kauppakeskukseen saapuvat asiakkaat kaipaavat pysäköinniltä riittävästi tilaa ja asiakaskokemuksen sujuvuutta. Sellossa tähän toiveeseen on voitu myös vastata.

”Sellossa on ollut EuroParkin pysäköinti nyt vuoden ajan. Olemme saaneet selkeyttä siihen, miten pysäköinti tapahtuu. Myös asiakkaamme ovat huomanneet muutoksen sujuvuudessa”, kiittelee kiinteistöpäällikkö Olli Paunola yhteistyötä Europarkin kanssa.

Yksi asiakkaille tärkeä tekijä on kolmen tunnin ilmainen pysäköinti, jota varten ei tarvitse erikseen rekisteröityä. Puomiton, rekisterinumeron tunnistava pysäköintijärjestelmä on luotettava ja tarkka. Ja vaikka kauppakeskuksessa viihtyisi kauemminkin, ovat maksutavat monipuoliset ja joustavat.

Sellon parkkihalleissa on yhteensä 2 900 parkkipaikkaa, joista osa sijaitsee kauppakeskuksen alla ja osa Sellon kattoparkissa. Pysäköintihallissa on myös paikkoja liikkumisesteisille sekä paikkoja moottoripyörille. Lisäksi sieltä löytyy lähes 50 latauspistettä sähköautoille sekä Green Mobilityn täyssähköisiä yhteiskäyttöautoja.

”Leppävaara kasvaa ja kehittyy, ja Sellon merkitys kohtaus- ja asiointipaikkana on alueelle suuri. Kauppakeskuksena tulevaisuudennäkymämme ovat moninaiset, mutta ydintehtävä säilyy. Haluamme, että tänne on helppo tulla ja että ihmiset viihtyvät ja voivat tehdä sujuvasti ostoksia sekä hoitaa asioitaan”, Paunola summaa.