joulu

Sellossa tehdään jouluna hyvää yhdessä

Joulu on yhteisöllisyyden, hyvän mielen sekä auttamisen aikaa. Sellossa voit osallistua hyväntekeväisyyskampanjoihin esimerkiksi tuomalla joululahjoja vähävaraisille lapsille tai lähettämällä kukkia ikäihmiselle.

Kauppakeskus Sellossa toteutetaan jälleen näin loppuvuodesta ja erityisesti joulun alla erityisiä hyvänmielen joulutoimia. Niihin on kaikkien helppo osallistua. 

Joulupuu-keräys on Sellon ja Espoon Nuorkauppakamarin yhdessä järjestämä joululahjakeräys lastensuojelun ja erityisen tuen piirissä oleville lapsille, joilla on rajallinen mahdollisuus saada joululahjoja. Keräys on käynnissä 18.11.-12.12.2023, ja Sellonaukiolla löytyvän joulupuun alle voi tuoda paketin kuka tahansa! Jokainen lahjoitettu lahja tuo joulumielen jollekin lapselle! Keräys toteutetaan non profit -periaatteella, eikä toiminnalla tuoteta voittoa. 

Ole joulupukkina seniorille -kampanjalla puolestaan ilahdutetaan ikäihmisiä joulukukilla. Kampanja on käynnissä 13.11.-19.12.2023 Sellon Kukkakaaressa ja Kaivokukassa. Kotona Asuen Seniorihoivan hyväntekeväisyyskampanja on tuonut jo vuodesta 2010 jouluiloa kukkasin kymmenille tuhansille senioreille. Tänä vuonna kampanja kerää erityiskiitoksen sadoille sotiemme veteraaneille.

Myös jouluiset myyjäiset, jos mitkä, kuuluvat hyvän tahdon jouluun. Unicefin joulumyyjäiset järjestetään Sellonaukion kierreportaiden alla 1.-16.12 ja Espoon kädentaitajien joulumyyjäiset Sellonaukiolla 16.-19.12.2023.

Sellonaukio tukee yhteisöllisyyttä ja tarjoaa näkyvyyttä

Sello tukee paikallisia yhdistyksiä, harrasteseuroja sekä hyväntekeväisyysjärjestöjä tarjoamalla kauppakeskuksen tiloja niiden käyttöön. Erityisesti Sellonaukion keskeistä sijaintia ovat hyödyntäneet omissa tempauksissaan ja -kampanjoissaan niin Suomen Unicef, Ammattiopisto Live, nuorisojärjestö 4H, partiolaiset kuin jalkautuva nuorisotyö sekä monet erilaiset harrastusyhdistykset.

Marraskuussa Sellonaukiota hyödynsivät Kilonpuiston 4.-6. luokkalaiset Pikkuyrittäjät myyntipöytineen yrittäjyyteen tutustuen.