vappu

Vinkit vappuun – näin kokoat helposti näyttävät tarjoilut pöytään tai piknikille

Pöytä koreaksi kevään kunniaksi!

Vappu on iloisen yhdessäolon, ensimmäisten terassilounaiden ja piknik-kokoontumisten aikaa. Kokosimme kolme vinkkiä näyttäviin vapputarjoiluihin, jotka eivät vaadi sinulta juurikaan vaivannäköä. Nyt on aika keskittyä aurinkoon, ystäviin ja alkavan kesän juhlistamiseen!

Kokoa trendikäs tunkutarjotin

Kevään ihanin trendi on runsas tunkutarjotin eli grazing table. Tämä herkku kuvataan takuuvarmasti Instagramiin!

Vappu Gracing table
Kokoa tarjottimelle runsaat herkut, joista jokainen voi valita suosikkinsa!

Valitse tarjoiluja varten suuri tarjotin ja kokoa se täyteen suupalan kokoisiksi pilkottuja herkkuja. Nyt ei säästellä – mitä runsaampi, sen parempi! Helppoja, ruokakaupasta valmiina ostettavia tarjottavia ovat esimerkiksi oliivit, marinoidut valkosipulinkynnet, pienet suolakurkut, viininlehtikääryleet, leikkeleet ja kulhollinen hummusta. Mukaan viipaloidaan annoskokoon erilaisia juustoja ja patonkia. Hedelmäosastolta tarjottimelle napataan viinirypäleitä, päärynöitä, taateleita, viikunoita, kirsikkatomaatteja ja basilikaa.

Mutkat suoriksi sushilla

Vappu tarjottava
Sushit sopivat suupaloiksi vappupiknikille!

Vaihda perinteiset perunasalaatit ja nakit ylpeästi sushiin! Nappaa suuri sushilajitelma matkalta mukaan tai tilaa se suoraan kohteeseen: tämän herkun kanssa ei tarvitse miettiä, miten tarjottavan saa säilytettyä lämpimänä piknikille asti. Sellosta sushit voit napata mukaan helposti, nimittäin niitä tarjoilevat Fuku Supreme, Mandarin Palace ja Hanko Sushi.

Yksittäin valmistetuista susheista saa koottua nopeasti näyttävän tarjottavan piknikille! Jos haluat, voit napata kaupasta mukaan mätiä, jolla viimeistelet sushit vielä juuri ennen tarjoilujen alkua.

vappu
Kotikemuihin tai vappupiknikkiin saa juhlavuutta värikkäillä pilleillä ja ihanilla astioilla.

Pizzabuffet uudella twistillä

Kotiterassilla pääset helpoimmalla tilaamalla pöytään valmiit pizzat – esimerkiksi Kotipizzasta, Il Gabbianosta tai Classic Pizza Restaurantista. Leikkaa pizza paloiksi ja asettele ne tarjolle suurelle tarjottimelle tai leikkuulaudalle. Viereen nostetaan kasa lautasia, servettejä ja aterimia, ja kemut voivat alkaa!

Vappu tarjottava

Kivan säväyksen saat kokoamalla pizzatarjottimen kylkeen buffetin, jossa jokainen ruokailija saa tuunata pizzansa vielä asteen paremmaksi. Laita kulhoihin rucolaa, pilkottuja kirsikkatomaatteja ja chiliä, nachoja ja hienonnettua punasipulia. Nosta viereen chilimajoneesia, oreganoa ja muhkea nippu tuoretta basilikaa. Kohta kilpaillaan siitä, kenen pizza on tuunattu kaikkein herkullisimmaksi!

Sellon liikkeet ja ravintolat palvelevat vappuaattona vähintään klo 10-16, osa liikkeistä ja marketit tätäkin laajemmin! Tarkista liikekohtaiset aukioloajat ja valmistaudu vallattomaan vapun viettoon!