Valikko
Aukioloajat
Marketit 7/10-21/23
Erikoisliikkeet 11/12-18
Vapaa-ajankeskus 9.30-24

Liityntäpysäköinti

Liityntäpysäköinti

Sellon parkkihallista on suora yhteys Espoon Kaupungin hallinnoimaan liityntäpysäköintiin, jossa on sekä auto-, että pyöräpaikkoja. Näillä paikoilla pysäköinti on maksullista klo 6.00–16.00.

Radan pohjoispuolisilla avopaikoilla osalla paikoista pysäköinti on rajoitettu 10 tuntiin parkkikiekkoa käyttämällä ja osa paikoista on 24 h rajoituksella. Aikarajoitukset ovat voimassa arkipäivisin. 

Sellon katolla olevilla, erikseen merkityillä paikoilla maksuton liityntäpysäköinti on sallittu arkisin klo 7.30–18.00. 

Pysäköinti katetussa hallissa maksaa maanantaista perjantaihin klo 6–16.00 yhden euron. Pysäköintihalli on auki 24h. Auton pysäköintiä varten tarvitset aikuisten matkakortin, johon on ladattu kautta tai arvoa. Näytä matkakortti kortinlukijalle, joka tarkastaa, että kortilla on voimassa oleva arvo- tai kausilippu. Arvolipun voi ostaa sisäänajon yhteydessä kortinlukijalta. Kun kortinlukija on hyväksynyt matkan, voit ostaa pysäköintiin oikeuttavan lipun vieressä olevasta parkkiautomaatista. Automaatteihin kelpaavat 20 ja 50 sentin sekä 1 euron kolikot. Sijoita lippu auton etuikkunalle siten, että pysäköinninvalvojat voivat tarkastaa pysäköintioikeuden.

 Kauppakeskuksen alueella on liityntäpysäköintipaikkoja 475 kpl. Autopaikoista 250 on kannen alla. 

Muina aikoina liityntäpysäköinti on Sellon asiakkaiden käytössä ilmaiseksi. 

 

 

Kauppakeskus Sello

Vain vartti Helsingistä