joulu

Vuoden inspiroivimmat joululahjavinkit!

Joululahjaideat hukassa? Nappaa tästä 5 + 1 lahjaideaa, joista inspiroitua! On ihmisiä, jotka paketoivat joululahjat valmiiksi jo juhannuksena, ja sitten on niitä, jotka raapivat päätään kuumeisesti vielä jouluaaton kynnykselläkin, että mitä sitä joululahjaksi keksisi. Jos tunnistat itsesi jälkimmäisestä kuvauksesta, ei hätää, niin moni muukin! Listasimme avuksesi joululahjaideoita niin äidille, isälle, puolisolle, isovanhemmalle, lapsenlapselle kuin lemmikillekin. Löydä joukosta uusia ideoita!

Lahjaidea 1: Yhteistä tekemistä tai elämys

Moni huomasi poikkeusajan eristyksissä sen, kuinka tärkeää toisen ihmisen läsnäolo onkaan. Ilahduta läheistäsi yhteisellä tekemisellä – koko poikkeusajan edestä! Yhteistä tekemistä on kiva lahja antaa siksikin, että annat vuodelle 2022 heti jotakin mukavaa, mitä odottaa. Hyvä lahjaidea voisi olla illallinen jossakin Sellon ravintoloista ja sen jälkeen elokuvailta Finnkinossa. Tai jos kaverisi tykkää vauhdikkaammasta puuhailusta, vie hänet keilaamaan BowlCircukseen ja sen jälkeen drinkeille. Sellosta löydät myös Elämyslahjat.fi:n toimipisteen, jonka valikoimissa on 1300 erilaista elämystä tandem-hypystä rentoutuskelluntaan.

keilaus
Keilaus on hauska aktiviteetti koko perheen tai vaikka kaveriporukan kesken.

Lahjaidea 2: Rentouttava hemmottelupalvelu

Onko läheisesi ahkeroinut koko vuoden opintojen tai kiireisen työn parissa? Anna hänelle lahjaksi omaa aikaa rentouttavan kasvohoidon tai hieronnan muodossa. Kampaamolahjakorttikin on ilahduttava ja käytännöllinen lahja: uusi vuosi käyntiin uudella kampauksella! Oman kylppärinsä kauneusguruille voi koota myös lahjapaketin, joka sisältää tuotteita oman kotispa-hetken järjestämiseen. Pakettiin voi sisällyttää esimerkiksi kasvonaamion, seerumin ja hyvältä tuoksuvan hiusöljyn. Kurkkaa kaikki kauneuden ja terveyden palvelumme täältä.

kampaamo
Osta läheiselle lahjaksi kampaamolahjakortti - uusi vuosi uusi hiustyyli!

Lahjaidea 3: Tunnelmaa ja käytännöllisyyttä kotiin

Kotoilu on ihanaa, ja uuden hybridityömallin myötä moni viettääkin kotona entistä enemmän aikaa. Joululahjalla voi antaa kotiin lisää tunnelmaa ja viihtyvyyttä. Koti-ihmiselle löydät lahjat sisustamisen ja kodintarvikkeiden palveluistamme. Hyviä lahjaideoita ovat esimerkiksi laadukkaat pellavalakanat, tyylikkäät kotitossut, huonetuoksut tai miellyttävä kylpytakki. Tai jos olohuoneen tv-sarjamaratonit kaipaisivat parempaa äänentoistoa tai aamusmoothie tehokkaampaa surrausta, löytyy elektroniikkaliikkeistämme ideoita kodin tekniikkalahjoihin.

tossut
Pehmoiset aamutossut on monelle lahjansaajalle sopiva pehmeä paketti.

Lahjaidea 4: Jotain uutta vaatekaappiin

Kova vai pehmeä paketti? Nyt ei tarvitse valita kahdesta vaikeasta, sillä pukeutumisen liikkeistämme löytyy lahjoja molempiin paketteihin. Pehmeästä paketista on mukava kaivaa esiin esimerkiksi lempivaatemerkin uusi paita tai ylellinen villakaulahuivi. Monesti käytännöllisiä ihmisiä, kuten isejä, ilahduttaa ihan sekin, että paketista paljastuu vuoden edestä sukkia eri väreissä. Muista, että lahjakortti mieluiseen vaateliikkeeseen on myös aina pomminvarma lahja – ei lainkaan tylsä! Kovaan pakettiin voi piilottaa uudet korvakorut, kellon tai luottohajuveden (sekin on asuste!). Muista myös urheiluliikkeet – harrastaako läheisesi jotakin urheilulajia, johon kaipaisi varustusta?

paita
Sellon vaateliikkeiden valikoimasta löytyy takuulla jotakin jokaiseen makuun.

Lahjaidea 5: Joulupukilta toivotut lelut ja pelit

Psst! Toimimme tietysti joulun alla myös joulupukin salaisina apulaisina. Tavarataloistamme löydät ne uudet lelut, Lego-linnat, Barbiet, nallet ja lautapelit, jotka lapsi tai lapsenlapsi hartaasti kirjasi punakynällä Korvatunturille lähetettyyn kirjeeseen. Joulupukilta toivotut lahjat toimivat aina ja luovat lapsille parhaimmillaan elinikäisiä muistoja.

lelu
Laajan leluvalikoiman löydät esimerkiksi XS Lelujen hyllystä!

+ Lahjaidea 6: Muista myös karvakaveri!

Lemmikitkin ansaitsevat joululahjan siitä, että ovat taas uskollisesti kulkeneet yhden vuoden omistajansa rinnalla, viihdyttäneet heitä touhuillaan sekä toimineet lämmittävinä unikavereina. Sellossa eläinkavereiden lahja-asioissa auttavat Musti ja Mirri sekä Faunatar, joista löydät niin pehmeät, kovat, vinkuvat kuin kanaltakin tuoksuvat lahjapaketin täytteet. Esimerkiksi jouluinen villapaita voisi toimia heti karvakuonon jouluaattoasuna!