VIAPORINTORI

VIAPORINTORIN KESÄTERASSI HERÄTTÄÄ ESPOON KESÄFIILIKSIIN

 

Viaporintorin kesäterassi on Espoon oma koko perheen terassialue, joka kutsuu jokaisen viihtymään läpi kesän 28.8 asti. Terassikokonaisuus tarjoaa laadukkaat lounaat, perheille pysähdyspaikan ja tietysti seurueille hauskanpitoa sekä monipuolisia ruoka- ja juomalistoja. 

Viaporintorin kesäterassilla pääsee makuelämysten lisäksi nauttimaan kulttuurista, sillä Espoo 50-juhlavuoden lavalle nousee viikoittain esiintyjiä ja artisteja - koko perheelle suunnattua ohjelmaa unohtamatta!

Tältä sivulta näet aina tulevat esiintyjät ja voit tutustua Viaporintorin terassin ravintolatoimijoihin. Terassialue koostuu yhteisestä anniskelualueesta, joten jokainen seurueesta voi valita mieleisensä ruoat ja juomat terassin eri ravintolamökeistä. Viaporintorin terassialue on savuton, ja tupakoinnille on varattu paikat aivan terassialueen läheisyydestä alueen molemmilta sivuilta. WC-tilat löytyvät viereisestä Sellon Vapaa-ajankeskuksesta. 

Viaporintorin terassialue sijaitsee ylätasanteella Sellon kauppakeskuksen ja kirjaston välissä. Pääset paikalle helposti niin Ratsukadulta, Leppävaarankadulta kuin Sellon kauppakeskuksen 2. kerroksesta!

Terassi on avoinna kesän jokaisena päivänä klo 11-22 säävarauksella. Esitykset ovat kaikille avoimia ja maksuttomia - TERDETULOA!

ESIINTYMÄSSÄ VIAPORINTORIN TERASSILLA
Ke 17.8. Sam & Ben PERUTTU
Pe 19.8. Budoseuran näytös Klo 18.00
La 20.8. Ne Naiset Laney ja Suvi klo 18.00
Ke 24.8. Ciné kylässä klo 20.00
Pe 26.8. Päätösjuhlat! Genital Motors klo 19.00 ja 20.45
La 27.8. Päätösjuhlat! Brady Rymer klo 16.00
La 27.8. Päätösjuhlat! DJ Aimoannos klo 18.30

           Pidätämme oikeuden muutoksiin. 

 

TUTUSTU VIAPORINTORIN RAVINTOLATOIMIJOIHIN