Hyödynnä Sellon noutopalvelut

Pe 9.4.2021 - 11:51
Sellon noutopalvelut

Sello palvelee joustavasti 

Sellossa voit asioida mutkattomasti ja joustavasti. Listasimme alle muutamia vaihtoehtoja turvalliseen, helppoon ja kiireettömään asiointiin - valitse itsellesi sopivin tapa! Tutustu ja hyödynnä liikkeidemme sekä ravintoloidemme tarjoamat monipuoliset ennakkotilaus-, nouto- ja kotiinkuljetusmahdollisuudet vaivattomaan asiointiin.

Ennakkotilaus

Ennakkotilaus on erinomainen tapa, jolla vältät jonon ja turhan etsinnän: selaa valikoimaa rauhassa kotisohvalla ja nouda tilauksesi vaivattomasti suoraan myymälästä! Tuotteet voit tilata valmiiksi noudettavaksi veloituksetta muun muassa seuraavista liikkeistämme: JuhlamaailmaFaunatar, Musti ja MirriRuohonjuuri, XS Lelut, Punainen Rusetti, Tector sekä Digishop.

Noutopalvelut

Myös päivittäistavaraliikkeemme tarjoavat joustavuutta asiointiin. Sellon K-Market tarjoaa nouto- ja kotiinkuljetusmahdollisuuden ja huhtikuussa avattu Prisman Kauppakassi noutopalvelu mahdollistaa suurempienkin käyttötarvikkeiden tilaamisen ja noutamisen sinulle sopivimpana ajankohtana. 

Prisma kauppakassi noutopiste

Tilaa kätevästi suoraan kotiovelle 

Helppoutta ja hemmottelua arkeen tuovat myös kotiinkuljetuspalvelut, kuten Wolt ja Foodora! Tiesitkö, että löydät useiden Sellon ravintoloiden ruokalistojen lisäksi myös monen muun toimijan kuljetuspalveluiden listoilta? Tilaa tarvitsemasi esimerkiksi Alepasta, Kukkakaaresta, Juhlamaailmasta tai Mustista ja Mirristä kuljetettuna suoraan kotiovellesi. 

Wolt musti ja mirri
Tilaa itsellesi ja lemmikillesi ruoat Woltista! Kuva: Musti ja Mirri

Ravintoloiden take away

Vaikka ravintoloiden asiakastilat ovat suljettuina, pääset silti herkuttelemaan Sellon monipuolisella ravintola ja kahvilatarjonnalla, sillä suurin osa tarjoaa take away -herkut turvallisesti mukaan.  

Voit edelleen noutaa aamiaiset, lounaat, välipalat ja illalliset helposti take away -annoksina. Esimerkiksi monet Sellon kahviloistakin tarjoavat nopeasti mukaan napattavia valmiita vaihtoehtoja piristykseksi poikkeusarkeen. Katso alta kaikki avoinna olevat ravintolat ja kahvilamme.

Avoinna olevat Sellon ravintolat ja kahvilat

Take away ravintolat

Vallitseva poikkeusaika on saattanut vaikuttaa ravintoloiden aukioloaikoihin, joten tarkistathan aina ravintolakohtaisen aukioloajan ravintolan omalta liikesivulta. 

Osa Sellon ravintoloista ja kahviloista tarjoaa myös kotiinkuljetuspalvelun itse ja kuljetusvaihtoehdot voit tarkistaa suoraan kyseisestä ravintolasta. Mikä olisikaan mukavampaa, kuin nauttia lempiateria vaivattomasti ja mukavasti verkkarit jalassa kotisohvalta, tai kevätauringon pilkottaessa vaikkapa piknikin merkeissä!

Katsothan liikekohtaiset aukioloajat ja tiedot liikekohtaisilta sivuilta. 

Tervetuloa asioimaan mutkattomasti ja turvallisesti Selloon!