Lahja- ja sisustustavaraliike Punainen Rusetti myy kauniisti paketoituja yksilöllisiä lahjoja ja kodin sisustustuotteita.

Myymälästämme löydät MaisonBergerin laajan tuotevalikoiman, yksilöllisiä sisustusesineitä, Dixien mattoja ja pöytätabletteja, Essenzan tekstiilejä, Pip Studion ja Räderin sisustustuotteita, Country Candle'n tuoksukynttilöitä, Bukowskin pehmoja ja Mailegin lastentuotteita sekä Willow Treen figuureja. Lisäksi löydät meiltä laadukkaita eettisiä tuotteita SeraHelsingiltä ja Store of Hopelta.

Panostamme kotimaisten valmistajien tuotteisiin kuten Aarikan, Silvartin, HidastajaArtin ja Korumetsän koruihin, More Joy'n tiskirätteihin, Kuusipohjan pyyhemerkkeihin ja Desicon kynttilöihin. Uusimpina tuoteperheinä myymäläämme on juuri saapunut KoukussaDesignin vauvatuotteita ja FiiniNaturally'n kodinpuhdistus- ja luonnonkosmetiikkatuotteita. Kotimainen luonnonkosmetiikka on meille sydämen asia ja valikoimissamme on myös tuotteita Saaren Taialta ja Cattecolta (ent. CaritaCosmetikka). Lisäksi löydät meiltä laajan korttivalikoiman, jossa on tarjolla paljon pienten kotimaisten valmistajien kortteja.

Herkkusuitakaan ei ole unohdettu! Valikoimissamme laadukkaista raaka-aineista valmistettuja ChocoMe'n käsintehdyjä suklaalevyjä, Lakrids by Bülow'n suussa sulavia lakritseja sekä Donoka Delicacies'n hauskoja tuotteita. Suolaisempaan herkutteluun valikoimastamme löydät AddWise'n ja Greenomic'in luomuraaka-aineista valmistettuja herkkuja.

Tuotevalikoimamme vaihtuu usein, joten liikkeessämme kannattaa piipahtaa katsastamassa uusia tuulia. Olet lämpimästi tervetullut piipahtamaan puodissamme!

 

Facebook- ja Instagram-sivuilta löydät myös lisää tietoa ajankohtaisista uutuuksista. Tervetuloa seuraamaan some-kanaviamme!

 

Punainen Rusetti Espoo

Suljettu tänään

Aukioloajat

Ma Suljettu
Ti 11-17:30
Ke Suljettu
To-Pe 11-17:30
La 11-17
Su Suljettu
Poikkeusaukioloajat

Yhteystiedot

Puhelin
050 303 3138
Sijainti
1. krs. katutaso