Valikko
Aukioloajat
Marketit 7-22/23
Erikoisliikkeet 10-21
Vapaa-ajankeskus 7.45-24

Punainen Rusetti

Punainen Rusetti

Lahja- ja sisustustavaraliike Punainen Rusetti myy kauniisti paketoituja yksilöllisiä lahjoja lähes jokaiseen tilaisuuteen.

Myymälästämme löydät MaisonBergerin laajan tuotevalikoiman, yksilöllisiä sisustustuotteita, Dixien mattoja ja pöytätabletteja, Yankee Candle'n tuoksukynttilöitä, Bukowskin pehmoja sekä Willow Treen figuureja. Lisäksi löydät meiltä laadukkaita eettisiä tuotteita SeraHelsingiltä ja Store of Hopelta.

Panostamme kotimaisten valmistajien tuotteisiin kuten Aarikan, Silvartin ja Korumetsän koruihin, More Joy'n tiskirätteihin, Kuusipohjan pyyhemerkkeihin ja Desicon kynttilöihin. Lisäksi valikoimassamme on laaja korttivalikoima, jossa on tarjolla paljon pienten kotimaisten valmistajien kortteja.

Herkkusuitakaan ei ole unohdettu vaan meiltä löydät myös laadukkaista raaka-aineista valmistettuja herkkuja, kuten ChocoMe'n käsintehdyjä suklaalevyjä, Johan Bulow'n suussa sulavia lakritseja sekä Donoka Delicacies'n hauskoja tekstisuklaita.

Tuotevalikoimamme vaihtuu usein, joten liikkeessämme kannattaa piipahtaa katsastamassa uusia tuulia. Punaisen Rusetin Facebook- ja Instagram-sivuilta löydät myös lisää tietoa ajankohtaisista uutuuksista.

Kauppakeskus Sello

Vain vartti Helsingistä