Lahja- ja sisustustavaraliike Punainen Rusetti myy kauniisti paketoituja yksilöllisiä lahjoja ja kodin sisustustuotteita.

Myymälästämme löydät MaisonBergerin laajan tuotevalikoiman, yksilöllisiä sisustusesineitä, Dixien mattoja ja pöytätabletteja, Yankee Candle'n tuoksukynttilöitä, Bukowskin pehmoja sekä Willow Treen figuureja. Lisäksi löydät meiltä laadukkaita eettisiä tuotteita SeraHelsingiltä ja Store of Hopelta.

Panostamme kotimaisten valmistajien tuotteisiin kuten Aarikan, Silvartin ja Korumetsän koruihin, More Joy'n tiskirätteihin, Kuusipohjan pyyhemerkkeihin ja Desicon kynttilöihin. Lisäksi löydät meiltä on laajan korttivalikoiman, jossa on tarjolla paljon pienten kotimaisten valmistajien kortteja.

Herkkusuitakaan ei ole unohdettu! Meiltä saatavilla laadukkaista raaka-aineista valmistettuja herkkuja, kuten ChocoMe'n käsintehdyjä suklaalevyjä, Lakrids by Bulow'n suussa sulavia lakritseja sekä Donoka Delicacies'n hauskoja tekstisuklaita. Suolaisempaan herkutteluun valikoimastamme löydät AddWise'n luomuraaka-aineista tehtyjä herkkutuotteita.

Tuotevalikoimamme vaihtuu usein, joten liikkeessämme kannattaa piipahtaa katsastamassa uusia tuulia. Punaisen Rusetin Facebook- ja Instagram-sivuilta löydät myös lisää tietoa ajankohtaisista uutuuksista.

Punainen Rusetti Espoo

Avoinna tänään 10-21

Aukioloajat

Ma-Pe 10-21
La 10-19
Su Suljettu

Yhteystiedot

Puhelin
050 303 3138
Sijainti
1. krs. katutaso