Punainen Rusetti on nyt myös netissä! Löydät verkkopuotimme osoitteesta www.punainenrusetti.fi

Kivijalkapuodistamme löydät MaisonBergerin laajan tuotevalikoiman, yksilöllisiä sisustusesineitä, Dixien mattoja ja pöytätabletteja, Essenzan tekstiilejä, Pip Studion ja Räderin sisustustuotteita, Country Candle'n tuoksukynttilöitä, Bukowskin pehmoja ja Mailegin lastentuotteita sekä Willow Treen figuureja. Lisäksi löydät meiltä laadukkaita eettisiä tuotteita SeraHelsingiltä.

Panostamme kotimaisten valmistajien tuotteisiin kuten Aarikan, Silvartin, HidastajaArtin ja Korumetsän koruihin, More Joy'n tiskirätteihin, Kuusipohjan pyyhemerkkeihin ja Desicon kynttilöihin. Uusimpina tuoteperheinä myymäläämme on juuri saapunut KoukussaDesignin vauvatuotteita, Beecleverin ekokelmuja ja FiiniNaturally'n kodinpuhdistus- ja luonnonkosmetiikkatuotteita. Kotimainen luonnonkosmetiikka on meille sydämen asia ja valikoimissamme on myös tuotteita Osmialta ja Cattecolta (ent. CaritaCosmetikka). Lisäksi löydät meiltä laajan korttivalikoiman, jossa on tarjolla paljon pienten kotimaisten valmistajien kortteja.

Herkkusuitakaan ei ole unohdettu! Valikoimissamme laadukkaista raaka-aineista valmistettuja LaPralinen tryffeliherkkuja ja ChocoMe'n käsintehdyjä suklaalevyjä, Lakrids by Bülow'n suussa sulavia lakritseja sekä Donokan hauskoja tuotteita. Suolaisempaan herkutteluun valikoimastamme löydät AddWise'n ja Greenomic'in luomuraaka-aineista valmistettuja herkkuja.

Tuotevalikoimamme vaihtuu sesonkien mukaan, joten liikkeessämme ja verkkopuodissamme kannattaa vierailla usein. Olet lämpimästi tervetullut piipahtamaan molemmissa puodeissamme! Nyt Korona-pandemian aikana voit tehdä rauhassa ostoksia verkkopuodissamme ja noutaa tuotteet sujuvasti ja nopeasti Sellon myymälästämme.

 

Facebook- ja Instagram-sivuilta löydät myös lisää tietoa ajankohtaisista uutuuksista. Tervetuloa seuraamaan some-kanaviamme!

 

Punainen Rusetti Espoo

Avoinna tänään 10-19:30

Aukioloajat

Ma-Pe 10-19:30
La 10-18
Su Suljettu

Yhteystiedot

Puhelin
050 303 3138
Sijainti
1. krs. katutaso