Punainen Rusetti on myös netissä! Löydät verkkopuotimme osoitteesta www.punainenrusetti.fi

Kivijalkapuodistamme löydät MaisonBergerin laajan tuotevalikoiman, yksilöllisiä sisustusesineitä, Dixien mattoja ja pöytätabletteja, Essenzan tekstiilejä, Pip Studion ja Räderin sisustustuotteita, Country Candle'n tuoksukynttilöitä, Bukowskin pehmoja ja Mailegin lastentuotteita sekä Willow Treen figuureja. Lisäksi löydät meiltä laadukkaita eettisiä tuotteita SeraHelsingiltä.

Kotimaisuus on meille myös entistä tärkeämpää. Panostamme kotimaisten valmistajien tuotteisiin kuten Aarikan, Silvartin, HidastajaArtin ja Mariel Designin koruihin, More Joy'n tiskirätteihin, Kuusipohjan pyyhemerkkeihin sekä Riihipajan ja Desicon kynttilöihin. Tästä aivan lähiseudulta valikoimissamme on Beecleverin ekokelmuja ja mehiläisvahakynttilöitä, Upcycle by Jing -korvakoruja, Zekotuksen luomumehiläisvahakynttilöitä ja Pellavaisen käytännöllisiä pellavatuotteita. Kotimainen luonnonkosmetiikka on meille sydämen asia ja valikoimissamme on tuotteita FiiniNaturally'lta, Osmialta ja Cattecolta (ent. CaritaCosmetikka) sekä Idea-Rapsakan jalkakylpyjä. Tämän lisäksi löydät meiltä laajan korttivalikoiman, jossa on tarjolla paljon pienten kotimaisten ja espoolaisten valmistajien kortteja.

Herkkusuitakaan ei ole unohdettu! Valikoimissamme laadukkaista raaka-aineista valmistettuja LaPralinen tryffeliherkkuja ja ChocoMe'n käsintehdyjä suklaalevyjä, Lakrids by Bülow'n suussa sulavia lakritseja sekä Donokan hauskoja tuotteita. Suolaisemman ystävälle löydät meiltä LeSpicen, AddWisen ja Greenomicin herkkutuotteita sekä uutuutena espoolaisen Brekun hapanjuurileivän aloituspakkauksen. Aivan ihana lahjaidea vaikka tupaantulijaisiin!

Tuotevalikoimamme vaihtuu sesonkien mukaan, joten liikkeessämme ja verkkopuodissamme kannattaa vierailla usein. Olet lämpimästi tervetullut piipahtamaan molemmissa puodeissamme! Nyt Korona-pandemian aikana voit tehdä rauhassa ostoksia verkkopuodissamme ja noutaa tuotteet sujuvasti ja nopeasti Sellon myymälästämme.

 

Facebook- ja Instagram-sivuilta löydät myös lisää tietoa ajankohtaisista uutuuksista. Tervetuloa seuraamaan some-kanaviamme!

 

Sijainti kauppakeskuksessa

Punainen Rusetti Espoo

Avoinna tänään 11-18

Aukioloajat

Ma-Ti 11-18
Ke 11-19
To-Pe 11-18
La 10-18
Su Suljettu
Poikkeusaukioloajat

Yhteystiedot

Puhelin
050 303 3138
Sijainti
1. krs. katutaso