Punainen Rusetti on myös netissä! Löydät verkkopuotimme osoitteesta www.punainenrusetti.fi

Kivijalkapuodistamme löydät MaisonBergerin laajan tuotevalikoiman, yksilöllisiä sisustusesineitä, Dixien mattoja ja pöytätabletteja, Essenzan tekstiilejä, Pip Studion ja Räderin sisustustuotteita, Country Candle'n tuoksukynttilöitä, Bukowskin pehmoja ja Mailegin lastentuotteita sekä Willow Treen figuureja. Lisäksi löydät meiltä laadukkaita eettisiä tuotteita SeraHelsingiltä.

Kotimaisuus on meille myös entistä tärkeämpää. Panostamme kotimaisten valmistajien tuotteisiin kuten Aarikan, Silvartin, HidastajaArtin ja Mariel Designin koruihin, More Joy'n tiskirätteihin, Kuusipohjan pyyhemerkkeihin sekä Riihipajan ja Desicon kynttilöihin. Uusimpina tuoteperheinä myymäläämme on juuri saapunut KoukussaDesignin vauvatuotteita, Beecleverin ekokelmuja ja mehiläisvahakynttilöitä sekä Makrameemimmin joulukoristeita ja korvakoruja. Kotimainen luonnonkosmetiikka on meille sydämen asia ja valikoimissamme on tuotteita FiiniNaturally'lta, Osmialta ja Cattecolta (ent. CaritaCosmetikka) sekä Idea-Rapsakan jalkakylpyjä. Tämän lisäksi löydät meiltä laajan korttivalikoiman, jossa on tarjolla paljon pienten kotimaisten valmistajien kortteja.

Herkkusuitakaan ei ole unohdettu! Valikoimissamme laadukkaista raaka-aineista valmistettuja LaPralinen tryffeliherkkuja ja ChocoMe'n käsintehdyjä suklaalevyjä, Lakrids by Bülow'n suussa sulavia lakritseja sekä Donokan hauskoja tuotteita. Jouluherkutteluun olemme saaneet monipuolisen kattauksen tuotteita pieniltä suomalaisilta yrittäjiltä. Makoisia herkkuja puodillemme on saapunut niin Kanelimammalta, Ruoveden Herkulta, Markkulan Marjatilalta, Vierulan tilalta kuin Wild from Arctic'ilta.

Tuotevalikoimamme vaihtuu sesonkien mukaan, joten liikkeessämme ja verkkopuodissamme kannattaa vierailla usein. Olet lämpimästi tervetullut piipahtamaan molemmissa puodeissamme! Nyt Korona-pandemian aikana voit tehdä rauhassa ostoksia verkkopuodissamme ja noutaa tuotteet sujuvasti ja nopeasti Sellon myymälästämme.

 

Facebook- ja Instagram-sivuilta löydät myös lisää tietoa ajankohtaisista uutuuksista. Tervetuloa seuraamaan some-kanaviamme!

 

Punainen Rusetti Espoo

Avoinna tänään 10-19

Aukioloajat

Ma-Pe 10-19
La 10-18
Su Suljettu

Yhteystiedot

Puhelin
050 303 3138
Sijainti
1. krs. katutaso